Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » mai » 18

Innlegg: Prisen for demokratiet

– Venstre: Venstre var det eneste partiet i kommunestyret som mente at kommunen som er det moderne demokratiets fødested i Norge bør benytte anledningen som grunnlovsjubileet er, til å søke om få være med i forsøket.

Gatelangs i New York

– retten Arbeidets Rett: Fåset Musikklag og andre medreisende ble møtt av små og store festkledde nordmenn som troppet opp for å feire nasjonaldagen og grunnlovsjubileet på Upper East Side i Manhattan (arkivfoto) .

Post festum: 17. maitale for grinebitere

– Dagsavisen: I forkant av grunnlovsjubileet – 200 år med norsk definisjon av seg selv som selvstendig rike – har NRK gjort sitt ypperste for å friske opp i det norske folks kollektive hukommelse om hva som skjedde når og hvorfor, blant annet ved en… Kina er også omtalt (arkivfoto)

Folkefest i sommerværet

– Hamar Arbeiderblad: Søndag ble Domkirkeoddens markering av grunnlovsjubileet åpnet, og det var mange som tok turen ut i sommerværet.

Festtog gjennom Landsbyen

– Oppland Arbeiderblad: Finvær og feststemte mennesker satte en fin ramme rundt både grunnlovsjubileet og 17. mai-feiringen.

Gunder seilas på tirsdag

– Bodø Seilforening: Denne kvelden kommer også seilskonnerten Anna Rogde på besøk til Bodø i forbindelse med grunnlovsjubileet .

Stor oppslutning rundt feiringen av grunnlovens 200 års jubileum ved rådhuset 17. mai

– to artikler fra kommune og Stortinget: Bildeserie fra grunnlovsjubileet 17. mai 2014.
(mer…)

En gryende tradisjon

– Rana Blad: Konserten er komplett som hyllest til Grunnlovsjubileet .

Bokfest: Helvetes engler – en norsk bikerodyssé

– Kulturhistorisk museum: Utstillingen er UiOs hovedarena for Grunnlovsjubileet 1814-2014. Fotokunstner Lill-Ann Chepstow-Lusty og numismatiker Svein Gullbekk, fikk frie tøyler til å kuratere en utstilling hvor begrepet Frihet utforskes, utfordres og…

Ryan meldte ikke pass

– Namdalsavisa: Dugnad må aldri gå av mote, sa Ryan til en stor andel av Nærøys befolkning – i ei bygd preget av lang tids felles løft foran grunnlovsjubileet .