Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » juni » 16

Varma like bra som vêret

Vest Telemark Blad: På rams: Nærare 500 tilskodarar høyrde det store barnekoret framføre song på song utan manus på Kviteseid bygdetun under grunnlovsjubileet . … …unge jenter og Veslemøy Bratås og gitarist Jan (illustrasjon) Haugen song.

Folkets røst til Stortinget

– Riksteatret Riksteateret: …kan ta kontakt med Riksteatret v/ informasjonssjef Mette Hægeland Blom på 91591105 / mhb@riksteatret.no eller Grunnlovsjubileet v/ prosjektleder Dag N. Kristoffersen på 41339111 eller dag.kristoffersen@stortinget.no.

Verdenskongress i Oslo

Kongehuset Det norske Kongehus: To åpne sesjoner inngår i det offisielle programmet for Grunnlovsjubileet. … Kronprins Haakon (arkivfoto) til stede under åpningen av Verdenskongressen i konstitusjonell rett. (mer…)

Fårikål kåret til Norges nasjonalrett

NRK: Undersøkelsen er i regi av landbruks- og matdepartementet og Ipsos, og ble gjennomført i forbindelse med grunnlovsjubileet . … …etterfulgt av kjøttkaker, raspeballer og pinnekjøtt (illustrasjon) .

Reiseradioen sommeren 2014

– Radionytt, radiobransjen: I årets konkurranse markerer Reiseradioen grunnlovsjubileet med lydrebus satt sammen av høydepunkter fra store hendelser de siste 200 årene.

Barnehagedagen 2015

Utdanningsforbundet: Temaet var barns medvirkning med grunnlovsjubileet som bakteppe. … …sammen med leder i Utdanningsforbundet Ragnhild Lied (arkivfoto) , nestlederen i Fagforbundet og lederen i Foreldreutvalget for barnehager . (mer…)

2014: UiOs grunnverdier

Apollon – Forskningsmagasin fra Uiversitetet i Oslo: UiO har planlagt en rekke år i forbindelse med Strategi 2020. UiOs grunnverdier er fokus i 2014. Dette er i sammenheng med Grunnlovsjubileet. (mer…)