Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » mai » 16

Se folketoget her!

Lister24: I anledning grunnlovsjubileet , er det i år felles folketog i Farsund. Vi streamer toget direkte.

Festdagen er i gang!

Psykiatrisk: Selv om det er meldt noe vind, kan det se ut til å bli fint vær når Grunnlovsjubileet skal feires 1000 meter over havet. … Programmet starter med markering ved Grunnlovsvarden og gudstjeneste (illustrasjon) i Eysteinskyrkja.

Åpent for alle på Eidsvoll

Klar Tale: Grunnlovsjubileet skal markeres med en stor festforestilling utenfor Eidsvollsbygningen. … NSB (arkivfoto: Spearhead / Wikimedia) setter opp ekstratog til Eidsvoll 17. mai.

8. mai, 14. mai, 17. mai – om fred i frihet

MIFF Med Israel for fred har en lengre artikkel: Administrasjonen i Stavanger kommune vil bruke 20 prosent av avsatte midler for grunnlovsjubileet til utstillingen “Nablus – en okkupert by”. … …nasjonal og universell kultur og skjenket verden den evige Bøkenes Bok (arkivfoto) .

Endring i rute Hofles – Geisnes 17.mai grunnet arrangement i forbindelse med grunnlovsjubileet

FosenNamsos Sjø : Ruteendring i ferjesambandet Hofles – Geisnes 17.mai grunnet feiring i forbindelse med grunnlovsjubilleet.

Musikkteaterfestival – Aktiv I Oslo.no Musikkteaterfestival

Kultur – Aktiv Oslo: Dette er Musikkteaterelevenes bidrag til markeringen av grunnlovsjubileet .

Folketoget på Os passerer historiske tablåer

– retten Arbeidets Rett: I forbindelse med grunnlovsjubileet går årets folketog fra Verjåtunet opp til Os kirke.

Hør Jan Thomas synge La det svinge!

Nesteklikk: Og i år hadde en rekke kjendiser fra underholdningbransjen funnet frem både bunader og kostymer til ære for årets tema; grunnlovsjubileet og Norge. … …ære for sin gode venninne Hanne Krogh (arkivfoto: www.hannekrogh.com) og Her og Nås lesere.

Invitasjon til Eidsvoll 17. mai

En artikkel fra Norges Musikkhøgskole og en fra for naturforskning og kulturminneforskning: …lærere fra Musikkhøgskolen jobbet med amatørmusikere og skolebarn i Eidsvoll kommune for å skape Eidsvolls egen feiring av Grunnlovsjubileet. 17. mai vises resultatet for tusenvis av publikummere i parken rundt Eidsvollsbygningen.
(mer…)

NIKU på Eidsvoll

– for naturforskning og kulturminneforskning: Grunnlovsjubileet er i full gang og sentralt i feiringen er Eidsvollsbygningen.