Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » mai » 14

Ordførarar på festmiddag

Norddal kommune: I samband med Grunnlovsjubileet var alle ordførarane i landet invitert til festmiddag (illustrasjon) på rådhuset i Oslo onsdag kveld. Det var reportasje frå sermonien på Kveldsnytt , og ni minutt ut i sendinga kan du sjå innslaget.
(mer…)

Storfest for landets ordførere i Oslo

To artikler fra Kommunal Rapport og Budstikkanett: Landets ordførere kunne onsdag kveld nyte en storstilt festmiddag i Oslo rådhus (arkivfoto: Bjørn Erik Pedersen) i anledning grunnlovsjubileet. Både kongefamilien og statsminister Erna Solberg var til stede.
(mer…)

Konkurrerer i eksperimentell trebruk

Magasinet.Skog: I år er festivalen og utstillingen både tematisk og praktisk en viktig del av utsmykningen av bysentrum i Bergen under grunnlovsjubileet , og årets tema er inspirert av 200-års-feiringen.…altså det gamle sentrum nær Fisketorget (arkivfoto) i Bergen,…

Restaurert for 384 millioner kroner

– Omfattende omtale i Nesteklikk: Under restaureringen til grunnlovsjubileet i 1914 og 1964 ble mange flater lutet, slik at opprinnelige spor forsvant.For å få den skarpe grønnfargen i biblioteket (illustrasjon) og biljardstuen er malingen tilsatt kobberpigment,…

4 x hipp hurra for Grunnloven

Aftenposten har en lengre artikkel: Grunnlovsjubileet er en offentlig markering av at det er 200 år siden riksforsamlingen på Eidsvoll vedtok Grunnloven. … Harald (arkivfoto) bistår i giv akt på 150-årsfeiringen for Grunnloven på Eidsvoll i 1964.

Gliser på fest med kongen og halve kongeriket

– to saker fra Indre Smaalenenes Avis og Budstikkanett: Det staslige måltidet er i anledningen grunnlovsjubileet og selveste kongefamilien, Storting, statsministeren og representanter for det offisielle Norge er til stede. … …mottakelse på Slottet (arkivfoto) med kongeparet som vertskap.
(mer…)

Atlanten feirer 200 år med Grunnloven

– Atlanten videregående skole: Elever fra politikkgruppen og lærer Hanne Kruse Larssen bidro i markeringen av grunnlovsjubileet på Atlanten vgs.

Bli med på feiring for Grunnloven

Klar Tale: – Grunnlovsjubileet er en god anledning til å minne oss selv om felles verdier som vi må ta vare på.

Vestfoldbenken markerer grunnlovsjubileet – stand

– Vestfold Arbeiderparti: Lørdag 24. mai kl. 10.00 til 14.30, Tønsberg.

Skrev TV-historie med ny grunnlovsforskning

– PETROPOL – samfunnsfaglig petroleumsforskning: Forskningsrådet står bak en forskningssatsing for grunnlovsjubileet .