Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » juni » 13

Utstilling «Dette er Norge»

Rygge kommune: Utstilling av Anne Tidemann-Johannessen Møller Bildevev Dette er Norge Grunnlovsjubileet 1814 – 2014 Åpent lørdag kl. 13 til 15 søndag fra kl.12.00 til 16.00…

Små kunstnere i barnehagen

– retten Arbeidets Rett: I tillegg har vi smakebiter fra OL og Grunnlovsjubileet .

Frosta dobler innbyggertallet!

S-N: I sommer markeres grunnlovsjubileet på Tinghaugen. … Fra Frosta er det kun en halv times kjøring til Værnes (arkivfoto: HuBar / Wikimedia) lufthavn.

Historielag i slaget

MC-Web: I anledning Grunnlovsjubileet har Skjeberg Historielag ordnet i stand en skikkelig feiring på stedet det i august for 200 år siden var trefninger mellom norske og svenske soldater, nemlig på jordene ved Ingedal kirke. … Søndag avsluttes det hele med gudstjeneste (illustrasjon) med liturgi fra 1814.

Fleire 17. mai-bilder

Bygdabladet – Bokn: To nye bildealbum frå det store grunnlovsjubileet er klare.

En særegen gjenstand til grunnlovsjubileet 2014

Ostfoldmuseene har en lengre artikkel: Teknisk konservator ved Museumstjenesten har nettopp avsluttet arbeidet med en gjenstand de færreste har sett maken til. Det dreier seg om en jubileumssøyle som ble laget til Norges grunnlovsjubileum i 1914.

Nome kulturskole er klare for «Arvesølvet»

Kultur – Telemark Museum : Nome kulturskole har øvd i månedsvis for å kunne markere grunnlovsjubileet og Nome kommunes 50 årsmarkering på skikkelig vis!