Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2013 » desember

Samling med fylkets opplæringskontorer

Vest Agder: Spleiselaget representert med Astrid Stokkeland. Sistnevnevnte fokuserte på kunnskap og holdningsskapende arbeid for å unngå svart arbeid……utdanningsavdelingen i Vest (arkivfoto: Wikimedia) -Agder fylke.
(mer…)

Nå skal verstingene tas

En artikkel fra TV og en fra NARF – Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening: …det er mye svart arbeid får nye regler å forholde seg til denne uken. Skattedirektoratat regner med flere tusen nye registrerte arbeidstakere……bilverksteder (illustrasjon) og bilpleie får samme krav til listeføring.
(mer…)

Arbeidsminister etter sjokk-beskjed fra Kripos: – Slik skal jeg røyke ut de kriminelle

Dagbladet: Svart arbeid , hvitvasking og kriminelle truer norske arbeidsplasser. Nå vil arbeidsministeren, Robert Eriksson, slå hardere og kaller inn til krisemøte. (arkivfoto)
(mer…)

Fattigdomsmål må inkludere folk i gråsonen

samfunnsforskning har en lengre artikkel: …formuesverdier, mottar udeklarerte familieoverføringer, har inntekter fra svart arbeid med mer. Vi kan kalle dette for som i statistikken gjerne… EU er nevnt i artikkelen (arkivfoto)
(mer…)

Skatteetaten sender ut bøker til føring av personallister

NHO: Tiltak mot svart arbeid…
(mer…)

– Hundrevis av milliarder kroner unndras

Dagbladet: …forebygger sosial dumping og svart arbeid i det norske arbeidslivet…Nå advarer Kripos (arkivfoto) mot utviklingen, som de frykter vil undergrave samfunnet.

(mer…)

God jul fra Bergen Næringsråd!

Bergen: …bidrar til at svart arbeid stopper. Nå ligger det til rette for at regjerningen vil fremme Rot-fradrag i løpet av 2013, og at det får konkret effekt fra 2014… Også nevnt: Flyplassen (arkivfoto)
(mer…)

Rot-splid i skandinavisk fagbevegelse

Maleren: – Vi er helt enige i at den store utbredelsen av svart arbeid er et samfunnsproblem vi må få gjort noe med. Men vi er veldig skeptiske til……kvitterer Høyres finanspolitiske talsmann Svein Flåtten (arkivfoto) .
(mer…)

Velferdsstat på spill

Landsforening BNL: …forsvinne. Og det skjer fortere og fortere. I Sverige har svart arbeid nærmest forsvunnet i oppussingsbransjen…
(mer…)

Ivan ventet på julelønnen – i stedet mistet han jobben på dagen

Lang artikkel fra NRK: Vil ha tiltak mot svart arbeid …Det går både på antall ansatte, størrelsen på gjelden, kompleksiteten i selskapene og alle byggeprosjektene (illustrasjon) som er involvert.
(mer…)