Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2013 » desember

Å styre med ett øye og et halvt øre

nationen: Regjeringen driver enøyd politikk som ikke tar tilstrekkelig høyde for at det ene kan lede til noe annet. … …landbrukseiendommer lenge før Stortinget (arkivfoto) har sagt sitt.
(mer…)

Ønsker vi søndagsåpne butikker?

Lederne: Forslaget om søndagsåpne butikker blir etter all sannsynlighet fremmet for Stortinget (arkivfoto) om kort tid.
(mer…)

Slåss om kontroll over oljeområdene

Aftenposten: Mens kampene fortsetter i de oljerike delene av Sør-Sudan, forsøker Kenyas president Uhuru Kenyatta og Etiopias statsminister Hailemariam Desalegn å få president Salva Kiir og tidligere visepresident Riek Machar til å snakke sammen.
(mer…)

Sier nei til søndagsåpent

Fire saker fra Rogalands Avis, iTromso.no, P5 Bergen og E24: Et klart flertall ønsker ikke søndagsåpne butikker. … – Dette er en frihetsrevolusjon, slo statsministeren fast i den muntlige spørretimen i Stortinget (arkivfoto) forrige onsdag.

(mer…)

Flertallet sier nei til søndagsåpne butikker

Fem saker fra Dagens, ABC Nyheter, iTromso.no, E24 og NRK: To av tre ønsker ikke søndagsåpne butikker, ifølge en fersk måling. Regjeringen holder imidlertid fast på forslaget, til tross for at også…
(mer…)

Massiv motstand mot søndagshandel

To artikler fra NRK og Klassekampen: Det er massiv motstand mot søndagsåpne butikker, i følge en ny måling Sentio har laget for Klassekampen. 67 prosent sier de er i mot at det…
(mer…)

Desember er FrP-måneden

To artikler fra Aust-Agder.Fpu og Nordisk InnovationsCenter: Vi i FpU liker å tenke på desember som. Da halveres skatten og butikkene blir søndagsåpne. To tiltak som gir oss alle mer frihet og mulighet……kjøpe svinedyre dagligvarer (illustrasjon) på en søndag.
(mer…)

Fullt kjør på CC lille-lille julaften

Naturvernforbundet Oslo Akershus – Norway: Søndag kveld, altså to dager før dagen, var senteret stappfullt av kjøpeglade mennesker. Og senterlederen mener søndagsåpne butikker i jula…
(mer…)

I kø på E6 for julehandel

Gudbrandsdølen Dagningen: Søndagsåpne butikker i Lillehammer skaper søndag ettermiddag kø fra E6 og inn til Strandorget.
(mer…)

Hareide: – Samarbeidet står foran sine største prøvelser

En artikkel fra Aftenbladet og en fra Finnmarken: Betydelige forskjeller.
– Det er betydelige forskjeller på Venstre og KrF, for eksempel når det gjelder søndagsåpne butikker og for ikke å snakke om i… Også omtalt: Erna Solberg (arkivfoto)
(mer…)