Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » juni » 12

Sommaropning på Bagn Bygdesamling

Valdresmusea : Tema: Grunnlovsjubileet – 1814 sett med lokale auge.

200 år på to timer

Bjørnsonfestivalen: Grunnlovsjubileet vil også markeres med humor, og en som gjør dette er forfatter og journalist Linda Eide. Hun var en svært populær gjest på med folketalen sin på fjorårets festival, og i år kommer hun tilbake sammen med pianisten Sjur Hjeltnes.

Omvising: Vårt herlige hjem

Kvam herad: Utstillinga syner mellom anna Brudeferden i Hardanger og andre kjende verk i norsk kunsthistorie. Alle tematiserer dei vestlandsnaturen som symbol, og utstillinga er slik ein del av grunnlovsjubileet .

Gudstjeneste anno 1814

Holt presegjeld: Dypvåg menighet har valgt å markere grunnlovsjubileet 22. juni ved å avholde en spesiell gudstjeneste og ha en omfattende tilstelning etterpå.

Gledesspredere i 30 år

Drangedalsposten: Over 500 mennesker var med å feire grunnlovsjubileet på Bygdetunet. Kulturprisen gikk i år til toradergruppa Sokkelesten.

Velkommen til å vera med på JUBILEUMSVANDRING søndag 15. juni

Hjelmeland kommune: Søndag 15. juni skal Hjelmeland som kjent feira Grunnlovsjubileet med ei Jubileumsvandring frå Geisfjell til Årdal. (mer…)

Pizza, brus og ordføreren!

Holt skole: Før vi spiste ønsket elevrådsrepresentantene fra 4. trinn velkommen og fortalte litt om opplegget rundt Grunnlovsjubileet og hvordan det hadde vært å jobbe med det.

Far og datter gir hyllest til Norge

– Dagen: I forbindelse med grunnlovsjubileet utlyste Stortinget en åpen sangkonkurranse.