Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » juni » 11

Jubileumsvandring Geisfjell – Årdal

Stavanger Turistforening: Det blir jubileumsvandring i anledning Grunnlovsjubileet . Her blir fleir mindre konsertar undervegs. Turen er på ca 7 km. … Her blir det og mogleg å kjøpe mat, både grillmat (illustrasjon) og kaffimat.

Agder 1814

Søgne kommune: Grunnlovsjubileet markeres i Søgne over to dager med foredrag, sangprogram og kåseri. (mer…)

– Nei til EU har misforstått grunnloven

NRK: Eu (arkivfoto) ropabevegelsen mener Nei til EU ikke har rett til å koble grunnlovsjubileet til 20-årsfeiringen av Nei-seieren i 1994.

Askildsen og Egeland til Bjørnsonfestivalen

Omfattende omtale i Aura avis: I tillegg markerer festivalen Grunnlovsjubileet med seminarer om religionens plass i Grunnloven og grunnlovsutfordringer i Burma. … Krim (arkivfoto) og spenning.

Ny nettportal: Statsmaktene

Plan B: I samband med grunnlovsjubileet lanserer Nasjonalbiblioteket ein eigen inngang til digitalt materiale knytta til Stortinget, regjeringa og domstolane. Portalen vil gjere materialet lettare tilgjengeleg både… Henrik Ibsens gate er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

Grunnlovsjubileet i Borg

Beta.Kirken: 26.4.2014 Borg bispedømme var arena for mange av de viktige hendelsene for 200 år siden.Gjennom bloggen 1814i Borg kan du finne originale tekster til salmer og gudstjenester illustrasjon: exfordy /…