Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » mai » 11

Flott og lærerik Grunnlovsforestilling

Kultur – Karmsund Avis: I foajeen hadde også samtlige skoler laget en kreativ og smakfull utstilling for Grunnlovsjubileet .

3-2-1, bygg i tre

Aftenposten: I anledning grunnlovsjubileet skal deltagerne derfor skape noe innenfor tema videreføring.

Preus museum – ERNEST COLE

Forsvarsbygg: * Utstillingen har turnert i Sør-Afrika og USA, og Preus museum viser utstillingen som et bidrag til grunnlovsjubileet 2014.

Tur til Eidsvoll med Holla Bygdekvinnelag, 26. april 2014

En artikkel fra Bygdekvinnelaget og en fra Asker og Bærums Budstikke: Eidsvollsbygningen er nyrestaurert i forbindelse med Grunnlovsjubileet i 2014. Restaureringen fram til 2014 har resultert i oppgradering av park, rekonstruksjon av fasadene, rekontruksjon av opprinnelig kjeller, rekonstruksjon…
(mer…)

Folkefest på Postvegen

HusnesNett har en lengre artikkel og en fra Kvinnheringen: Her skal det feirast, både dei 150 åra med humpar og hol til Det norske vegvesenet, Grunnlovsjubileet og sist, men ikkje minst, Den stavangerske postveg på 18 mil.
(mer…)

MS Granvin klar for sesongen

En artikkel fra Radio Folgefonn og en fra HusnesNett : MS Granvin skal vera med på den maritime delen av grunnlovsjubileet i hovudstaden i slutten av juli. Deretter går den freda 1932-modellen i turistrute på Hardangerfjorden mellom Lofthus, Aga og Utne.
(mer…)

Vil du bli bedre kjent med begivenhetene i mirakelåret 1814? Her er reiseguiden til grunnlovsjubileet – som markeres på en rekke museer

En artikkel fra ABC Nyheter og et par fra andre kilder: Tekst: Grethe Brandsø – NTB Tema Søndag 11.05.2014, kl. 09:00 2014-05-11T09:00:52.
(mer…)

Grunnlovsjubileet – Rydd fram en matrett

Bygdekvinnelaget: Da Læringsverkstedet Barnehage i Eidsvoll ønsket bistand til å ”rydde fram en matrett” i forbindelse med Grunnlovsjubileet og lokal matuke, stilte selvfølgelig Eidsvoll Bygdekvinnelag opp.
(mer…)