Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » juni » 10

– La oss fornye vennskapsbysamarbeidet

Mat i Norden: Hans ønske er at det norske grunnlovsjubileet kan brukes som anledning til å fornye samarbeidet.

Grunnlovsstafetten – Norge på langs med veteraner

To saker fra Saltdal kommune og Fræna kommune: I forbindelse med grunnlovsjubileet har en rekke veteran- og forsvarsorganisasjoner gått sammen om å arrangere stafett fra Lindesnes til Vardø! (mer…)

Pilegrimsdager i Oppdal

HFK – Hammerfest fotballklubb : Vi markerer Grunnlovsjubileet med foredrag av Edvard Hoem . (mer…)

Jubileumsvandringa 15. juni – budstikka er komen fram

– Hjelmeland kommune: Søndag 15. juni skal Hjelmeland som kjent feira Grunnlovsjubileet med ei Jubileumsvandring frå Geisfjell til Årdal. (mer…)

Russland og Ukraina fortsatt ikke enige om gass

HegnarOnline: Ukraina og Russland klarte ikke å bli enige om en ny gassavtale natt til tirsdag. … Det russiske energiselskapet Gazprom (arkivfoto) mener Ukraina skylder denne summen som betaling for tidligere gassleveranser.

Statsbygg stiller ut på Doga

Statsbygg: Grunnlovsjubileet danner bakgrunnen for utstillingen, som for første gang har samlet de statlige aktørene som har formet Norge med viktige hverdagsbygg som togstasjoner, veier og kraftverk, kulturbygg, fengsler og høyskoler.

Sommaravslutning – norsk historie/grunnlovsjubileet

Dalsøyra skule, Dalsøyra: Sommaravslutning i år vert torsdag 19.juni kl. 19.00. Det vert ei felles førestilling då 1.-10.klasse deltek.

Kampanje på nyaktuell bok: Norsk og moderne

– Wp.Respublica: I samband med grunnlovsjubileet har vi no kampanje på boka i nettbutikken vår. … Det vart halde eit dagsseminar om boka i Shanghai (arkivfoto) i mars i år, og boka fekk ein lengre omtale i Oriental Morning Post den 14. mai 2014.

Litteraturtime i Rådhuskvartalet

Kultur – Kristiansand kommune: Kulturdirektøren utfordret fem lokale skjønnlitterære forfattere til å skrive hver sin tekst til grunnlovsjubileet. (mer…)