Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » august

Politisk kvarter om hatytringer

1. sep. : Siv Jensen (arkivfoto: FrP) og Jonas Gahr Støre møttes i Politisk kvarter for å diskutere hatytringer på nett og angrepene på Hadia Tajik.

Nye utfordringer for Nato og Stoltenberg

1. sep. : Dagens krise i Ukraina stiller Nato overfor helt andre utfordringer enn atomkappløpet mot Sovjetunionen under den kalde krigen. (arkivfoto: FlickreviewR)

– Jeg mener at det er noe vi må tåle

1. sep. : Siv Jensen og Jonas Gahr Støre brakte løs i Politisk kvarter på NRK P2 i dag morges.

Hvordan søke om prosjektstøtte fra Norad

1. sep. : Norad er klar over at de større aktørene ikke alltid er like positive til samarbeid, men sier at de presser disse til å gjøre mer for å gå sammen med de mindre.

Bergen må bli Fjordbyen

1. sep. : …planlegging for mer kollektivtransport og mindre bilbruk. Selv Erna og den blåblå regjeringen sliter derfor med å finne grunnlag for å inngå ny…

Uglen flyr til Oslo

1. sep. : En får base her for å koble UiB-ledelsen tettere opp mot regjering og Stortinget.

Kan få viljen sin etter 11 år

1. sep. : Daværende kommunalminister Erna Solberg (arkivfoto: Høyre) var blant dem som sto i bresjen for kommunesammenslåing i Indre Østfold i 2003. Hun mente Indre Østfold ikke burde ha mer enn tre kommuner, og så sammenslåingen av Hobøl og Spydeberg som et første…

Innsatte ny regjering i Syria

En artikkel fra Dagbladet og en fra E24 1. sep.: Syrias president Bashar (arkivfoto) al-Assad har innsatt en ny regjering som angivelig skal jobbe for nasjonal forsoning.
(mer…)

Demokratiforkjempere demonstrerte i Hong Kong

To artikler fra Hegnar og E24 1. sep.: I stedet er det nå bestemt at maksimalt tre kandidater får stille til valg, og at de må godkjennes av en komité som trolig vil bestå av medlemmer som er lojale overfor Kinas regjering.
(mer…)

Kan Siv Jensen og Jonas Gahr Støre bli enige om skatt?

1. sep. : – Skatter og avgifter skal totalt sett ned! Det må være utgangspunktet for en ny skattereform, sier Frps nestleder Per Sandberg. – Det er ikke vårt utgangspunkt, sier Ap.Ap og Høyre (arkivfoto) har tidligere klart å inngå…