Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » juli

Ungdommer sommerjobber 15 timer i strekk

To artikler fra Dagligvarehandelen og Adressa 1. aug.: …ble det avdekket brudd på arbeidsmiljøloven overfor ungdommer, og det totale antallet brudd var 1.524. Mesteparten av dette, 26,9 prosent av tilfellene, er brudd på arbeidstidsbestemmelsene.
(mer…)

Streiken kan løses!

31. jul. : Lærerorganisasjonene har vært i streik siden juni fordi de ikke kunne akseptere forslaget til ny arbeidstidsavtale i skoleverket.

Høyre og Venstre forteller bare halve fakta

31. jul. : Saken handler selvsagt om midlertidige ansettelser og fleksible arbeidstidsordninger som er blant Høyre og Venstres fanesaker, og angrepene mot LO handler selvsagt om fagforeningsknusing.

KS og lærerorganisasjonene i konflikt – konsekvenser for skolene i Nome

31. jul. : Det er konflikt mellom KS og lærerorganisasjonene angående lærernes arbeidstidsavtale.
(mer…)

Norsk ungdom sommerjobber 15 timer i strekk

31. jul. : På over 1.100 arbeidsplasser ble det avdekket brudd på arbeidsmiljøloven, og det totale antallet brudd var 1.524. Mesteparten av dette, 26,9 prosent av tilfellene, er brudd på arbeidstidsbestemmelsene .

Lærerne varser kraftig opptrapping av streiken

30. jul. : Løvli mener at arbeidstidsavtalen er hovedpunktet som må løses før enighet kan oppnås.

– Flere tusen lærere blir tatt ut i streik

30. jul. : Det er særlig innholdet i den foreslåtte arbeidstidsavtalen som mange lærere har reagert på .

Klart for storstreik

Et par saker fra Smaalenene og NRK 29. jul.: KS og Utdanningsforbundet ble mandag 26. mai enige om en ny arbeidstidsavtale for lærerne. … …kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (arkivfoto: Jan_Greiner / Høyre) , men ikke noe som smaker av tvang.
(mer…)

LO: – Trenger en løsning i lærerkonflikten denne uken

29. jul. : Fakta om lærernes arbeidstidsavtale . & hellip ; VIDEO: Utdanningsforbundets leder Ragnhild Lied (arkivfoto) forteller at det kommer til å bli en gradvis opptrapping av streiken under en pressekonferanse 25. juni.

Resultatløst møte om lærerstreiken

28. jul. : Samtidig har arbeidsgiverne i KS ønsket seg en ny arbeidstidsavtale i mange år, og følte at de fikk gjennomslag for i alle fall noen av ønskene sine.Ragnhild Lied (arkivfoto) og resten av forbundsledelsen kan neppe gå med…