Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » juni

Viser arkivet for stikkord eidsvoll

1. jul. : Grunnlovsjubileet gir oss anledning til å gi våre medlemmer et tilbud om å gjenoppfriske kunnskap om den viktige politiske historien fra 1814. Se også museets nettside for å få et inntrykk.

Hedrer 1814-soldater med øl

30. jun. : Vi har lokaler her på Ihlen, ikke langt fra Langnes skanse, og ville lage et øl som markerer grunnlovsjubileet og det spesielle som skjedde under slaget i 1814, forteller Arvid Tennefoss, en av to ølbryggere bak Cold Boy.

06.07.-31.08.2014 DESIGNPROSJEKT 1814

30. jun. : Utgangspunktet for prosjektet var feiringen av Grunnlovsjubileet 2014 på Eidsvoll på oppdrag fra Akershus Fylkeskommune.

Sommeropplevelser på Domkirkeodden

30. jun. : Søndager i sommer feirer vi Grunnlovsjubileet .

Bred folkefest ved Gulatinget

Et par saker fra Stortinget og SFJ 30. jun.: Stortingspresident Olemic Thommessen var lørdag 28. juni hovedtaler på Sogn og Fjordanes folkefest og markering av grunnlovsjubileet på Gulatinget i Gulen.Nær tusen publikummere (illustrasjon) fulgte lørdagens…
(mer…)

Ung kulturblomstring i Trondheim

30. jun. : Trondheim har hovedstaden i Norge for ung kultrublomstring denne siste helga i juni. NM skolekorps, 2014-festivalen og Grunnlovsjubileet samla rundt 10.000 ungdomar i byen. Dette la også media merke til.

Sommertur med historisk sus

30. jun. : ( jeg har hentet informasjon til dette avsnittet fra ulike kilder som beskriver Grunnlovsjubileet og fra heftene om restaureringsarbeidet ).
(mer…)

Sogn og Fjordane feira Grunnlova på Gulatinget

– tre saker fra SFJ, Firda og FN 30. jun.: På det meste var rundt 2000 personar samla på den store markeringa av grunnlovsjubileet på Gulatinget 28. juni.
(mer…)

Europride angår alle

30. jun. : All honnør til ledelsen ved Randsfjordmuseene og i særdeleshet Maja Leonardsen som har valgt å markere Europride som en del av grunnlovsjubileet .

35 erklæringer fra barn og unge til Riksarkivet

30. jun. : I anledning Grunnlovsjubileet la verdens eldste seilende skonnert, Anna Rogde, fra kai i Hammerfest den 14. mai og var innom 23 steder langs norskekysten før den ankom Oslo den 6. juni.