Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » juni » 06

– Han er viktigst av alle

– Karmsund Avis: Og da Grunnlovsjubileet nærmet seg, tenkte vi at det kanskje var mulig til å få litt støtte og tok kontakt med Haugesund Sparebank.

Hils på årets sommerverter

Ostfoldmuseene: I anledning grunnlovsjubileet vil flere av sommerens utstillinger rette fokus mot temaer relatert til 1814-historien.

ÅPEN DAG PÅ HJORTSBERG

– Hjortsberg skole i Halden: Elevrådet hadde laget en jubileumssti med spørmål fra grunnlovsjubileet .

Innvandrere takker det norske folk

Norges Kristne Råd : I forbindelse med Grunnlovsjubileet og Pinsehøytiden ønsker kristne innvandrere å takke Gud, det norske folk og den norske staten for solidariteten og sjenerøsiteten som har blitt vist gjennom nødhjelp, bistand og beskyttelse. Stortinget er nevnt i artikkelen (arkivfoto)

Pinsehilsen

Norges Kristne Råd : For et par uker siden var norske kirkeledere samlet i Trondheim for å feire grunnlovsjubileet gjennom en stor økumenisk gudstjeneste i Nidarosdomen.

Grunnlovsgave til barna

Lister24: I forbindelse med grunnlovsjubileet har elevene i grunnskolen fått bøker og undervisning. Fire- og femåringene ved barnehagene i Lyngdal får et sitteunderlag.

4.-6. nov, Oslo: Demokratisk konstitusjonalisme

– Europabevegelsen: Som del av Grunnlovsjubileet i 2014 arrangerer ARENA en bredt anlagt og flerfaglig konferanse med vekt på nasjonalstatenes innvevning i den europeiske integrasjonsprosessen.

I kveld kommer Skibladner

Byavisen: I løpet av sommeren skal båten med 230 plasser, delta i feiringen av to store jubileer, nemlig Grunnlovsjubileet og Prøysen-jubileet .

Fortellerkunst

– Morgenbladet: Først, riktignok indirekte, med den ledende tyske fiolinisten Isabelle Faust, deretter med Bergen Domkor, Trio Mediæval og Arve Henriksen, og sist med Lasse Thoresens verk Grønne glimt , nyskrevet til grunnlovsjubileet .

Har lagt ut på eit spennande tokt

– Fjordenes Tidende: I år markerer dei også Grunnlovsjubileet med fleire stopp.