Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » juni

I dag endres ferieloven – se hva du har krav på

1. jul. : Bakgrunnen for endringene i ferieloven kommer som følge av EUs arbeidstidsdirektiv som er innlemmet i EØS-avtalen.Saken ble behandlet i Stortinget (arkivfoto) tidligere i sommer,…

Lærerstreiken kunne vært unngått

En artikkel fra OA og en fra GD 1. jul.: Det låter hult når partier i dag går ut med kraftig kritikk av KS’ arbeidstidspolitikk, når det var de samme partiene ikke gjorde noen for å forhindre konflikt da de hadde sjansen i vinter.
(mer…)

Innfører nordsjøturnus i krabbefisket

30. jun. : Det nye rederiet til Hitramat og Berge-familien skal erstatte aldrende kystfiskere med moderne arbeidstidsordninger . I år skal de ta opp 160 tonn krabbe.

3 av 4 lærere har ikke nok tid til elevene

30. jun. : − Undersøkelsen viser at selv ikke den arbeidstidsavtalen vi har i dag, åpner opp for den nødvendige fleksibiliteten lærerne har behov for, sier Handal.

350 brudd

30. jun. : Årets foreløpige storeslem på bruddfronten er brudd på arbeidstidsbestemmelser . 12 brudd på pause, 54 brudd på overtidsregler og hele 123 brudd på andre arbeidstidsbestemmelser har blitt oppdaget, opplyser LO i ei pressemelding…

Nå kan du kreve ny ferie om du blir syk

30. jun. : De nye reglene kommer som følge av tilpasninger til EU (arkivfoto) s arbeidstidsdirektiv som nå er innlemmet i EØS-avtalen.

Målet må være helsefremmende arbeidsplasser

29. jun. : Videre hevder hun at hun selv har opplevd at det er blitt fremforhandlet arbeidstidsavtaler lokalt , som er blitt avvist av sentral fagforening.…slik Fremskrittspartiet-/ Høyre (arkivfoto) -regjeringen…

Gjenreis statusen til læreryrket

29. jun. : Samtidig er det viktig at man finner fleksible arbeidstidsløsninger som både arbeidsgiver og arbeidstaker er tjent med.

Bryter overtidsregler

29. jun. : Han forteller at de fleste bruddene i år et knyttet til arbeidstidsbestemmelsene .

”Kollektiv samarbeidskultur” – Hvor tar han det fra?

27. jun. : I diskusjonen om skolens arbeidstidsordning har KS igjen og igjen snakket om kollektiv samarbeidskultur. … Selv har jeg sjekket litt i en klassiker fra Gyldendals utdanningspedagogiske bibliotek (illustrasjon) :