Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » juni » 05

KS EU/EØS-seminar på Color Fantasy til Kiel 20.-22. august

– en artikkel fra Trøndelags Europakontor, Brussel og en fra Vest: Det er valgår i EU, EØS-avtalen er 20 år, og i Norge feirer vi grunnlovsjubileet. (mer…)

Grunnlovsstafetten til gågata

Fræna kommune: ​ Stafetten blir arrangert i forbindelse med 200-årsjubileet for den norske grunnloven, og vil bidra til markeringene rundt grunnlovsjubileet. (mer…)

Imponerende grunnlovsfeiring

Gudbrandsdølen Dagningen: Til og med været spilte på lag med Lillehammer Kulturskole under feiringen av grunnlovsjubileet i bakgården til Kulturhuset Banken torsdag kveld.

Kulturskolens feiring av grunnlovsjubileet

Gudbrandsdølen Dagningen: Tips: bruk piltastene på tastaturet for å navigere.

FOREDRAG: Points Of Pain av Kate Pendry

En artikkel fra Kulturhistorisk museum og en fra NRK: Utstillingen er UiOs hovedarena for Grunnlovsjubileet 1814-2014. Fotokunstner Lill-Ann Chepstow-Lusty og numismatiker Svein Gullbekk, fikk frie tøyler til å kuratere en utstilling hvor begrepet… (mer…)

Tar kunstnerisk hevn over Breivik

– Lengre sak i NRK og en fra Kulturhistorisk museum: Utstillingen åpner på Kulturhistorisk Museum 17. mai og markerer Grunnlovsjubileet 1814-2014. Fotokunstner Lill-Ann Chepstow-Lusty og numismatiker Svein Gullbekk, fikk frie tøyler til å kuratere en utstilling hvor begrepet… (mer…)

Eidsvoll 1814 gjenoppfunnet

– Din lokalavis: Forestillingen er inspirert av grunnlovsjubileet og koreograf Natalie Dahls forfader – eidsvollsmannen Carl Adolph Dahl.

30 000 fra Lions

– BygdePosten: Søndag mottok han sjekken fra Jon S. Vangsøy i Lions under et flott arrangement som markerte grunnlovsjubileet på Bogstad Gård i Oslo. … Pengene har Lions tjent gjennom sin innsats under World Cup i skiskyting i Holmenkollen (arkivfoto) .

Hilsen til Sametinget ved grunnlovsseminar 4. juni

– Stortinget har en lengre artikkel: Et viktig formål med grunnlovsjubileet er å sette søkelyset på minoriteters rolle og status, og å gi rom for refleksjon rundt det store, brede fellesskapet som utgjør landet vårt i dag.

Grunnlovsjubileet – Kåseri i Norveg 7. juni

Vikna kommune: Lørdag 7. juni vil bordene på Norveg være dekket for vår eminente lokalhistoriker Roger Walaunet. Gjennom et par timer vil han invitere oss tilbake i Viknas historie. (mer…)