Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » september » 04

Fornebubanen, bybane til Åsane i Bergen og nye bussløsninger i Trondheim og Stavanger kan få statlig tilskudd, varsler regjeringen

En artikkel fra Abcnyheter og noen fra andre kilder
(mer…)

Stoltenberg presenteres som ny NATO-leder

En rekke artikler fra Hegnar, Aftenbladet, VG, TV2, Abcnyheter, E24 og SMP 5. sep.: Tidligere statsminister Jens Stoltenberg presenteres fredag som NATOs neste generalsekretær under toppmøtet i Newport.
(mer…)

Rett mann på rett plass

5. sep. : …hijab og klare meninger kan få like stor plass i den offentlige samtalen som en statsråd

Direktesending av Knut Arild Hareides tale 11:00

5. sep. : KrF har landsstyremøte i dag og Knut Arild Hareide (arkivfoto: Signe_Christine_Urdal) åpner med tale klokken 11:00.

– Det er helt uakseptabelt

5. sep. : – Jeg mener at det er en uakseptabel situasjon, og noe sykehusledelsen (illustrasjon: Sura Nualpradid) og regjeringen må engasjere seg i, sier Micaelsen…

Det britiske gisselet: Tobarnsfar og nødhjelpsarbeider

5. sep. : Kort etter at filmen ble lagt ut på nettet, gikk den britiske regjeringen ut med en henstilling til media om å holde tilbake gisselets identitet. … Han vil imidlertid ikke samarbeide med Syrias president Bashar (arkivfoto: Roosewelt Pinheiro / Wikimedia) al-Assad.

– All trafikk til sjøs er truet

5. sep. : Det må et videre arbeid til før konkrete forslag kan legges fram, men alle samband vi har ansvaret for vil bli sett på og vurdert for å finne ut hvor vi kan ta ned produksjonen og hvor vi kan kutte ut hele ruter, understreker Bjørkmo.

Skien fengsel kan bli utvida med nytt bygg

NRK 5. sep.: Fungerande fengselsleder Karl Hillestad er positivt innstilt til ei utviding av fengselet . … …vil ta ei avgjerd om det blir utbygging (illustrasjon) av fengselet .

Kunnskapsministeren: – I dag skal vi være konkrete

5. sep. : …uforutsigbarhet og fare i seg. Men jeg tror hele sektoren er enig i mye av den analysen som ligger til grunn for at regjeringen ønsker denne endringen…Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (arkivfoto: Jan_Greiner / Høyre) har varslet endringer i…

Regjeringen med gavepakke til Bybanen, Fornebubanen, superbusser og pendlere

5. sep. : …innleder regjeringen den nye…