Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » juni » 03

Eit demokrati for ungdom

Bergens Tidende – Dinmat.no: Denne fråsegnen blei vedteke av eit allting for ungdom i forbindelse med grunnlovsjubileet .

07.06 Historisk tablå i Miniamfiet

Bømlo kommune : Pinseafta kl. 17.00 vil elevane ved Moster skule framføra tablået om grunnlovsjubileet på nytt, denne gongen i Miniamfiet.

Ytringer om ytringer

Steinkjer Bibliotek Miljøbiblioteket: Grunnlovsjubileet er utgangspunktet for at Nils Aas Kunstverksted, Steinkjer bibliotek (illustrasjon) , Inderøy bibliotek og Nord-Trøndelag fylkesbibliotek går sammen om å invitere til tre samtaler omkring forholdet… (mer…)

Skål for guttanes niende

Kultur – Blad: Temaer er alt fra terapisamfunnet via grunnlovsjubileet til Skagen-malerne.

Grunnlovsfeiringen fortsetter

Radio Sør: Ragna Marie Henden er fylkesleder for grunnlovsjubileet i Vest-Agder, og hun gleder seg til i morgen og de andre markeringene som gjenstår i år.

Feiring av Grunnlovsjubileet 17.mai – DVD

Kultur – Stryn kommune: Grunnlovsjubilum2014.JPG Arrangementet i kulturhuset 17.mai vart filma og ein kan no bestille video/DVD. (mer…)

Tidemand og Gud

Sjømannskirken: Utstillingen har fått navnet Scener fra norsk kristenliv , og er en del av det offisielle programmet til Grunnlovsjubileet .

Besøk Erkebispegården!

Nidarosdomen, Trondheim: I anledning grunnlovsjubileet skuer vi bakover i tid og ser på hvordan middelalderens lovgivere har påvirket Grunnloven av 1814.

Utstilling – Debatt og feiring

Larvik kommune: I forbindelse med markeringen av grunnlovsjubileet har Larvik museum gleden av å invitere deg til åpningen av utstillingen DEBATT OG FEIRING torsdag 5. juni kl. 18.14 på Larvik museum, Langestrand. (mer…)