Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » juli » 03

Steile fronter før lærermegling

3. jul. : Det første kravet er at KS trekker kravet om arbeidstidsordning og går med på å videreføre ordningens som er.

– Mer utrygg hverdag med mørkeblå regjering

3. jul. : Vi trenger en arbeidstidsreform som bidrar til at vi kan ta ut produktivitetsvekst i mer fritid. … – Erna Solberg (arkivfoto: Høyre) er Norges største klimaproblem.

Samarbeid gir bedre skoler

3. jul. : Utgangspunktet for en ny arbeidstidsavtale for lærerne var nettopp å legge til rette for å bygge en kultur for samarbeid og kunnskapsdeling i skolen. … Gemnini.no: Forskningsnytt fra NTNU (arkivfoto) og SINTEF Røhnebæk, Lauritzen og Andersen , FoU.

(mer…)

Krever tiltak for å hindre nye konkurser

3. jul. : Der trekkes det fram tiltak som lettere adgang til å bruke midlertidige ansettelser, mer fleksible arbeidstidsordninger og skattefradrag for rehabilitering og oppussing av bygninger.

Rødt børster støvet av sekstimersdagen

3. jul. : Sekstimersdag for klimaets og kvinnenes skyld. Rødt-leder Bjørnar Moxnes mener tiden er inne for en større arbeidstidsreform . SV (arkivfoto) og Miljøpartiet De Grønne har også tatt til…

Gi læreransvaret til staten

3. jul. : Innenfor dagens praktisering av arbeidstidsavtalen i skolen, får en lærer som tar vikartime eksempelvis 400 kroner for å være vikar i en norsktime.

KS tar ferie

3. jul. : Utålmodigheten blant skoleeierne var tydeligvis ikke større enn at 92 prosent av dem ikke synes det er nødvendig å uttale seg om arbeidstidsspørsmålet til lærerne.

Seks av ti støtter streiken

3. jul. : Et flertall i befolkningen støtter lærerne i deres streik mot innstramminger i arbeidstidsreglene.