Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » juli » 02

NOSO I NASJONAL ORKESTERSTAFETT

3. jul. : Ja, vi elsker! er en nasjonal orkesterstafett i anledning grunnlovsjubileet , der Nordnorsk Opera og Symfoniorkester er med på å hylle norske komponister.

Vestre Trondhjemske kongevei – som mange av eidsvollsmennene brukte

2. jul. : Som en del av grunnlovsjubileet har Riksantikvaren oppfordret fylkeskommunene, som regional kulturminneforvaltning, til å legge til rette for regionalt forankrede markeringer i forbindelse med grunnlovsjubileet .

17. mai som kulturmøte – Feiringer på tvers av kultur og identitet

2. jul. : Hvordan denne feiring kan oppleves, blir formidlet i bokform og gjennom en utstilling på Akershusmuseets avdeling Strømmen i forbindelse med Grunnlovsjubileet 2014. Prosjektet består av en dokumentasjons og forskningsdel hvor…

Grunnlovsmarkering på Alværn

To saker fra Riksantikvaren og SFJ 2. jul.: Søndag 29. juni var representanter fra Riksantikvaren tilstede da grunnlovsjubileet ble markert på storslått vis på Alværn gård i Sogn og Fjordane.
(mer…)

Det skjer i sommar!

2. jul. : Tema: «Grunnlovsjubileet i perspektiv av utvandringa til Amerika og USA si grunnlov av 1787» Ulike føredrag ved Frank Aarebrot, Ola Honningdal Grytten, Kjell Bjørn Minde, Birger Løvlie, Oddvar Johan Jensen.Sal av krabbe (illustrasjon) , fiskesuppe, rømmegraut, lefser,…

Kulturminnedagene i Halsa 2014

2. jul. : Kulturminnedagene i Halsa er et ledd i den lokale feiringen av Grunnlovsjubileet .
(mer…)

Kreativ ungdom

2. jul. : I år var den nasjonale UKM Festivalen en del av UNG 2014, som er ungdommens egen feiring av grunnlovsjubileet .