Masterhead

Takk for at du besøker politikkavisen.no. Fyll ut skjemaet under:

Navn/selskap:

E-post:

Overskrift:

Melding:

Hjem » 2014 » juli » 01

Dette ølet hedrer 2.000 soldater fra 1814

1. jul. : Vi har lokaler her på Ihlen, ikke langt fra Langnes skanse, og ville lage et øl som markerer grunnlovsjubileet og det spesielle som skjedde under slaget i 1814, forteller Arvid Tennefoss, en av to ølbryggere bak Cold Boy.Fra før selger Askim-bryggeriet tre ølsorter (illustrasjon) i over…

Ungdommens FN under grunnlovsjubileet

1. jul. : Gulatinget, tusenårsstedet i Sogn og Fjordane, feiret 28. juni 200-årsjubileet for grunnloven. Stortingspresident Olemic Thommessen kastet glans over arrangementet sammen med kjente artister som Sigrid Moldestad, Terje Isungset og Mari Boine.

Her starta det. Og her feira dei grunnlova sist helg

Politikk – en artikkel fra Firda og en fra SFJ 1. jul.: Det var også datoen for feiringa Grunnlovsjubileet i fylket.
(mer…)

Teaterforestillingen

1. jul. : I anledning grunnlovsjubileet ønsker serveringsstedet Losen i Larkollen og kulturkontoret å sette opp en utendørsteater forestilling for å belyse historiske hendelser rundt begivenhetene i 1814.
(mer…)

Matematikkprofessor Bernt Øksendal får UiOs forskningspris

– en artikkel fra Uniforum.Uio og en fra UIO 1. jul.: Formidlingsprisen går til professorene Ola Mestad og Dag Michalsen ved Det juridiske fakultet for formidling i anledning grunnlovsjubileet.
(mer…)

Markering på Veøya søndag

1. jul. : Veøya har hatt ei sentral historisk rolle i fylket vårt, og 6. juli markerer ei rekkje samarbeidspartar Grunnlovsjubileet med øyvandring og konsert.